Brikbikes

Brik is een echt typisch Nederlands product. Het bouwt verder op de innovatieve fietskennis waar dit land wereldwijd om bekend staat. Het ontwerp is van Nederlandse bodem en de fiets wordt ook geheel in Nederland gebouwd. Zonder twijfel dus: Made in Holland.

 

Duurzaam en kwalitatief

Een fiets is een transportmiddel en moet daarom vóór alles stevig en betrouwbaar zijn. De toewijding en de eersteklas componenten waarmee onze fietsen zijn gemaakt, garanderen precies dat. En om ervoor te zorgen dat elke fiets die onze fabriek verlaat van uitstekende kwaliteit is, maken we met iedere fiets een testrit nadat deze is gemonteerd. We zijn ervan overtuigd dat onze fietsen een leven lang fietsplezier zullen geven.

De meeste brik bikes zijn voorzien van een cardanas! We hebben een fietsmodel voor alle smaken: elegant, klassiek, sportief of stoer. En om te zorgen dat de fiets echt van jou is, maken we al onze fietsen op maat geheel naar wens van de klant. Je kunt de kleur, remmen, versnellingen en andere accessoires kiezen om het je echt eigen te maken.

Neem contact met ons op!

Contact

Tel.: 076 – 7631721
Email: info@delaubreda.nl

 

Showroom & Werkplaats

Zonstraat 9

4818 NE Breda

Openingstijden
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Gesloten
09.00 – 18.00
09.00 – 18.00
09.00 – 18.00
09.00 – 18.00
10.00 – 18.00
Gesloten
Heeft u het even druk?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op:

    Naam en achternaam
    Email
    Telefoonnummer