Custom Vespa Bavel

 

Ben jij op zoek naar een Custom Vespa die niemand heeft? Echt iets speciaals? Dan ben je bij DeLau Tweewielers Breda aan het juiste adres.

 

Wij adviseren je graag in welke keuzes je wel of juist niet moet maken! Zo kun je alle lichten veranderen, naar bijvoorbeeld Audi knipperlichten en een Angel Eye koplamp. Naast speciale valbeugels en rekjes hebben wij een grote lijst met mogelijke accessoires waar je uit kunt kiezen.

 

 

Team DeLau.

 

 

Download onze brochure over Custom Vespa Bavel

Custom Vespa Bavel

 

Vind je de standaard kleuren van Vespa niet speciaal genoeg? Dan kun je bij ons ook kiezen voor custom kleuren. Of je nu kiest voor chameleon, metallic-groen of goud, bij DeLau Tweewielers zijn de mogelijkheden oneindig.


Niet alleen wrappen is een mogelijkheid, maar we kunnen de Vespa ook spuiten. Net als de sierlijsten, spiegels, carterkap en velgen.


En wil jij liever een speciaal gestikt zadel of juist je initialen matchend geborduurd hebben in het zadel van jouw custom Vespa? Dit kunnen wij ook met de mooiste handgemaakte zadels van de beste leersoorten.


Je kunt het zo gek niet bedenken voor jouw Vespa of wij kunnen het voor je waarmaken.
The best service in town!Vragen?Neem contact met ons op.

Contactgegevens:

 

076 – 7631721 

 

info@delaubreda.nl

– THE BEST SERVICE IN TOWN-

 

Wij komen naar u toe!

 

DeLau staat bekend om zijn uitstekende service, speciaal voor u, hebben wij daarom een reparatie op locatie Ambulance gebouwd. Onze Ambulance is speciaal ingericht om scooters op locatie te repareren.