Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/3/3/4/delaubreda.nl/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502  DeLau Tweewielers Breda
X

Scooterreparatie

Wij repareren elk merk en type Scooter, wij repareren vakkundig, snel en tegen eerlijke tarieven. Er zijn een aantal services welke wij voor onze klanten in het leven hebben geroepen.

 

1. U heeft Pech en de scooter is niet meer rijdbaar? De ophaalservice, tegen een kleine vergoeding van 15euro wordt uw scooter opgehaald waar & wanneer u dat wilt.

2. Wij bieden ook een leenscooter aan tegen een kleine vergoeding van 10 euro per dag blijft u mobiel en is het niet nodig om uw schema om te gooien. Graag alvorens bellen voor beschikbaarheid en of reserveringen.

3. Een kleine reparatie? Kom langs of bel, misschien is het helemaal niet nodig om uw scooter achter te laten en kunnen wij u direct helpen.

Op het moment dat u uw scooter moeilijk kunt missen bel dan gerust vooraf, wij van DeLau denken met u mee. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie kunt u in onze showroom plaats nemen.

 

Tarieven

  • Kleine onderhoudsbeurt: 45,-
  • Grote onderhoudsbeurt: 85,- (met olie en bougie inbegrepen)
  • Band prop-reparatie: 15,-